Wat vinden de klanten zo prettig aan de samenwerking met Loonbedrijf Dekker?

Plezierig om mee samen te werken

‘Dekker Putten is plezierig om mee te werken. Het loopt eigenlijk altijd goed en de planning klopt. Met aparte dingen kun je overleggen en eigenlijk doen ze alles. Dat is heel plezierig! Grondwerk voor de stal, plaatsen van sleufsilo’s, straten. En ze zijn flexibel. Wanneer ik op afstand ga injecteren is er altijd wel een vrachtwagen en trekker beschikbaar die meerijden zodat ik in korte tijd de mest uit kan rijden. En dat de jongens er meestal lang lopen is plezierig, je kent elkaar en weet van elkaar hoe je het hebben wilt!’

Wim van de Ridder, melkveehouder in Putten

Wim van de Ridder, melkveehouder in Putten

Afspraak is afspraak

24 jaar geleden kwam ik in de polder. Bij het grondwerk op ons erf leerde ik Jan Dekker kennen. Dekker Putten doet het werk goed, kan goed samenwerken en houd zich aan de afspraak. Dat is voor mij belangrijk!’

 

Nout Versteijnen, melkveehouder in Zeewolde

Mest rijden in Groningen

Hier in Groningen heb ik een akkerbouwbedrijf en sinds 2005 rijd ik ook eigen mest uit. In het voorjaar is er altijd een piek wanneer de mest snel weg gereden moet worden en Dekker Putten regelt het altijd netjes en juist. En als er eens wat bijzonders is staan ze voor je klaar. In goed overleg is veel mogelijk, en wanneer ik om 21.00 een appje stuur, is de planning niet te beroerd om te reageren. In de mesthandel zijn relaties minder trouw dan in het loonwerk. Waarom ik dan toch altijd zaken doe met Dekker Putten? Omdat ze service leveren en goed voor me zijn.

 

Eddy Burema, akkerbouwer en loonwerker uit Wildervank

Altijd op tijd

Waarom wij klant zijn van Dekker Putten? Nou, dat is niet zo moeilijk. Ze zijn eigenlijk altijd op tijd, leveren goed werk af en je kunt goed met ze overleggen. De jongens regelen veel zelf, we hebben er geen omkijken naar. Het materieel is up-to-date, ook wanneer er ineens ingespeeld moet worden op nieuwe regels. Ze denken mee, en vaak al vooruit. Dan is de keuze niet zo ingewikkeld!

 

Theo en Liane van Steeg, melkveehouder in Nijkerk

Praktische oplossingen

Wij zijn nu een 17 jaar ‘klant’ van Loonbedrijf Dekker Putten. Als we eerder hadden geweten wat we nu weten, waren we eerder zaken met hen gaan doen! Wat je ook vraagt, het is nooit teveel. Er wordt in kansen en mogelijkheden gedacht en oplossingen zijn praktisch. Iedereen wil ervoor gaan. Gewoon een topbedrijf dat dichtbij de praktijk staat!

 

Wim ter Haar, melkveehouder in Zeewolde