Mesttransport

Met onze twaalf tankauto’s verzorgen we het vervoer van drijfmest. Doordat we samenwerken met verschillende partijen in de markt zijn we een flexibele en betrouwbare partner voor mestaf- en aanvoer. Onze afdeling planning is goed bereikbaar, denkt mee en als het half kan vast vooruit!

Sleepslangen

Naast de tank kunnen wij de mest ook met sleepslangen op het land brengen. We hebben hiervoor onze eigen hogedrukpomp ontwikkeld. Onze jongens leggen eer in hun werk en kunnen heel snel na aankomst beginnen met pompen. Wanneer dan ook nog de mest dun is en goed gemixt is, worden er meters gemaakt! Het bereik van de sleepslangen is meer dan 2.000 meter. Vervolgens hebben wij ons mesttransport in eigen beheer en kunnen zo zorgen voor een constante aanvoer. Hiermee zorgen wij ervoor dat het uitrijden soepel door kan gaan.

Biogas

In 2006 zijn we begonnen met biogas. Deze biogasinstallatie sluit naadloos aan bij onze mesthandel maar ook bij de vraag vanuit de maatschappij naar duurzame energievoorziening. Bij Dekker Putten zetten we mest om naar gas en exporteren we het restproduct naar het buitenland.